logo
Hi, please click Start to chat to our administrator

HOTEL PALACE

(1 Vote)
Additional Info
2 comments
Description
HOTEL PALACE

Ovaj objekat je udaljen 11 min hoda od plaže. Hotel Palace se nalazi u centru Zelenike, na 6 km od Herceg Novog. Objekat je udaljen svega 50 metara od pješčane i betonske plaže. Obuhvata bar sa terasom i besplatan bežični internet u svim prostorijama. Sve smeštajne jedinice nude pogled na more.
Svaka jedinica sadrži klima-uređaj, sef, TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Pojedine obuhvataju i namešten balkon.

Gosti mogu pročitati dnevne novine u baru u okviru objekta ili uživati u suncu i moru na obližnjoj plaži, gde su na raspolaganju ležaljke i suncobrani. Najbliži restoran se nalazi na 200 metara. Prodavnice i supermarketi udaljeni su svega 50 metara.
U centru Herceg Novog pronaći ćete Stari grad i razne turističke agencije, čije osoblje vam može organizovati jednodnevne izlete i ekskurzije. U centru vas očekuje i uzbudljiv noćni provod.

Lokalni autobusi staju na svega 50 metara od objekta. Najbliži aerodromi su u Dubrovniku i Tivtu, koji se nalaze u krugu od 20 km. Gosti mogu koristiti besplatan parking u okviru objekta.

 

 

have you fallen in love yet?

Sign up For a Newsletter

Please wait

Want to tell us something?

Send a message

Book now